Όμιλος Sunlight: Ενδυναμώνει το «παρών» του στην Ιταλία με νέα εξαγορά

Στα χέρια του μητρικού ομίλου της Sunlight πέρασε το 22% που κατείχε η BMG Energy στην Sunlight European Battery Assemby (SEBA) και τη Sunlight Italy

Στα χέρια του μητρικού ομίλου της Sunlight πέρασε το 22% που κατείχε η BMG Energy στην Sunlight European Battery Assemby (SEBA) και τη Sunlight Italy, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας να καθιστά τη Sunlight Group τον μοναδικό ιδιοκτήτης της SEBA και της θυγατρικής της, Sunlight Italy.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Sunlight η εξαγορά ενισχύει περεταίρω τη δυναμική παρουσία της εταιρείας στην Ιταλία και εντάσσεται στο ευρύτερο επιχειρηματικό πλάνο της Sunlight, το οποίο περιλαμβάνει την ταχεία υλοποίηση επενδύσεων πολλών εκατομμυρίων για την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητά της και την επέκταση του δικτύου πωλήσεων και υπηρεσιών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της αγοράς της Δυτικής Ευρώπης και των ΟΕΜ (Κατασκευαστές Αρχικού Εξοπλισμού).

Οι υπογραφές του deal «έπεσαν» λίγο πριν μπει ο Αύγουστος (σ.σ. στις 28 Ιουλίου) από τον CEO του Ομίλου Sunlight, Λάμπρο Μπίσαλα, και από το… ντουέτο των ιδιοκτητών της BMG Energy, Flavio Scaramuzza και Wilhelm Menghin.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα