Ομόφωνα επανεκλέχθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος πρόεδρος της Super League 2/Football League

Επικεφαλής της Super League 2/Football League θα παραμείνει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της μικρής λίγκας επανεξελέγη ομόφωνα. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και ψηφίστηκε και από τις 11 ομάδες που ήταν παρούσες στη διαδικασία (απουσίαζαν μόνο οι Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Βέροια και Τρίκαλα).

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης (έλαβε 11 ψήφους) και αναλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. και ο Χαράλαμπος Σταμούλης (έλαβε 10 ψήφους καθώς υπήρξε και ένα λευκό) του β’ αντιπροέδρου.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, η δεύτερη θητεία του Λεουτσάκου θα έχει τετραετή διάρκεια (και όχι διετή), με τη σχετική ανακοίνωση ν’ αναφέρει:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, Πρόεδρος εξελέγη ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Τουτζάρης (ΠΑΕ Εργοτέλης) και Β’ Αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Σταμούλης (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου).

Προηγήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Football League, τα μέλη της οποίας εξέλεξαν ομόφωνα ως εκπροσώπους τους στο δ.σ. της Λίγκας τους Σωτήρη Μαυρονάσιο (ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Χρίστο Μπίκα (ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια), Χαράλαμπο Σταμούλη (ΠΑΕ Απόλλων Πόντου)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα