Οργή Μαρινάκη για δημοσίευμα: «Fake News» (pic)

Με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα  που ήθελε τον πατέρα του, Βαγγέλη, να έχει επιπλοκές στην υγεία του λόγω του κορωνοϊού.

«Είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο σούργελο έχει τερματίσει το ξεφτιλόμετρο. Συνεπώς, δεν περίμενε κανείς να δείξει ευαισθησία σε θέματα υγείας. FAKE News!!! Περαστικά σε όλους και καλή δύναμη!», έγραψε ο γιος του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτησή του

 

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είναι βέβαιο πως μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Θα δοκιμάσουμε τις αντοχές μας, τα όριά μας. Θα αναλάβουμε ευθύνες. Και θα πρέπει να αποδείξουμε στην πράξη πως είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για αυτά που τελικώς δε θα κάνουμε. Εμείς, στον Ολυμπιακό μένουμε στο σπίτι. Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Δεν αφήνουμε στην τύχη τους τα πράγματα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δε γίνονται ορθά.

Παρεμπιπτόντως, κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο. Για την ακρίβεια, ούτε λίγες ώρες δεν άντεξε…».

Διαβάστε επίσης