Οργή Παναθηναϊκού για τη διαιτησία κι επιστολή στην Ευρωλίγκα

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα για τη διαιτησία στους αγώνες του, με αποκορύφωμα όσα έγιναν στον αγώνα με την Παρτίζαν που κρίθηκε στο καλάθι.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν θα δεχτούν ξανά στο μέλλον ανάλογα περιστατικά αδικίας. Μάλιστα, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έστειλαν και το σχετικό υλικό σε βίντεο.

Παράλληλα, η ΚΑΕ γνωστοποίησε πως θα τιμωρήσει με διά βίου απαγόρευση εισόδου στα ματς του Παναθηναϊκού τον οπαδό, ο οποίος με τις πράξεις του οδήγησε στην ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ενημέρωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

1.Ο Παναθηναϊκός απέστειλε σκληρή επιστολή στην Ευρωλίγκα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και δυστυχώς απέδειξαν πως δεν έχει αλλάξει ακόμη το παραμικρό στα κακώς κείμενα της διαιτησίας. Σε αυτή ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως δεν θα ανεχθεί να επαναληφθούν τέτοια περιστατικά που αδικούν κατάφωρα την ομάδα μας (έχει αποσταλεί το σχετικό υλικό).

2.Η ομάδα μας παράλληλα στέλνει πρόταση προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός που αφορά στο δικαίωμα χρήσης «challenge» από τον προπονητή με σκοπό να μειωθούν οι περιπτώσεις λαθών που κρίνουν και επηρεάζουν τα αποτελέσματα.

3.Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Ντέγιαν Μποντιρόγκα θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα όπου και θα συζητηθούν πολλά σημαντικά θέματα που αφορούν στο προϊόν και στα όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, τα οποία χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

4.Η ομάδα μας αντιλαμβάνεται πλήρως την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποδεχθεί και να επιτρέψει συμπεριφορές που πλήττουν το κύρος, την εικόνα και στερούν από τους φιλάθλους μας την παρουσία τους στο γήπεδο. Ως εκ τούτου ενημερώνει πως θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστεί το γεγονός με τον φίλαθλο που με την πράξη του προκάλεσε την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα και καταγράφηκε και από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Στον συγκεκριμένο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος στις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

5.Είμαστε όλοι ενωμένοι και θα σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλα τα απαράδεκτα και μη αποδεκτά γεγονότα που έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση σε όλους μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα