Οργή στον Πανιώνιο για τον Παπαβασιλείου

Οργή επικρατεί στον Πανιώνιο για τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου, καθώς σε μια περίοδο που ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης δίνει μάχη παραμονής, αυτός έψαχνε να βρει ομάδα, κάνοντας ταξίδι αστραπή στην Αίγυπτο για να συμφωνήσει με την  Γουάντι Ντέγκλα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρας έριξε τα καρφιά του, χαρακτηρίζοντας τη στάση του προπονητή αντιεπαγγελματική, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα.

Όπως ισχυρίζεται, ο Κύπριος τεχνικός δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τις επαφές του με τους Αιγύπτιους, ενώ, αν ήθελε να παραιτηθεί, θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ’ αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά. Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τα όσα είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, απάντησε: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Διαβάστε επίσης