Οργισμένη αντίδραση από την Άννα Κορακάκη για την υποδοχή των… πέντε ατόμων

Η Άννα Κορακάκη έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής στο Κάιρο, ωστόσο η επιτυχία της δεν πήρε ιδιαίτερη δημοσιότητα.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή επέστρεψαν στη χώρα μας, και είδαν μόλις 5 ανθρώπους να βρίσκονται στο αεροδρόμιο για τους υποδεχτούν, με την Κορακάκη να εκφράζει την απογοήτευσή της για το συγκεκριμένο γεγονός, μέσω ανάρτησής της στα social media.

Η Άννα Κορακάκη αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.

Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα