Ούτε τηλέφωνο η ΕΠΟ στον Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην εθνική Ιρλανδίας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος μιας η συνεργασία του με την Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί.

«Δεν υπάρχει τίποτα, δεν πρόκειται να συμβεί. Επομένως, δεν υπάρχουν πραγματικά σχόλια», απάντησε αρχικά μέσω της «Sun» για τα σενάρια περί Ιρλανδίας για να συνεχίσει λέγοντας: «Θα το συγκρίνω με κάτι παρόμοιο. Θυμάμαι τον περασμένο Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο τόσοι πολλοί άνθρωποι από την Αγγλία επικοινωνούσαν μαζί μου με ρωτούσαν αν θα πήγαινα στο Πλίμουθ. Επειδή οι ιστοσελίδες έβαζαν το όνομά μου στην κορυφή των φαβορί. Δεν ξέρω πόσοι προπονητές είχαν ήδη πρακτικά ολοκληρώσει συμφωνία με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του σχετικά με την εθνική Ελλάδος, ο Πογέτ ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι δεν υπήρξε επικοινωνία με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε για την «γαλανόλευκη» ότι: «Απλό, δεν υπάρχει τίποτα αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα, τελείωσα το συμβόλαιό μου τον περασμένο μήνα και τέλος, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Έτσι αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος να συναντώ ανθρώπους, να αναλύω το ποδόσφαιρο, να συνεχίζω να μαθαίνω. Περιμένω. Μιλώντας πάντα για διαφορετικές δυνατότητες. Δεν υπάρχουν προσφορές, δυνατότητες. Αλλά με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα