Παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς: Μiss and Μr Supranational 2021

Οι εστεμμένοι των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Μελίνα Μήλιου και Σπύρος Νικολαΐδης, εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Μiss and Μr Supranational

Για πρώτη φορά στην ιστορία Καλλιστείων στη χώρα μας, η Ελλάδα εκπροσωπείται σε  κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς με διπλή συμμετοχή (γυναίκας και άντρα) στο Μiss and Μr Supranational 2021. Εκπρόσωποι της ελληνικής συμμετοχής, η Μελίνα Μήλιου και ο Σπύρος Νικολαΐδης, αντίστοιχα, και οι δύο εστεμμένοι των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas. Στον διεθνή αυτό διαγωνισμό συμμετέχουν 34 χώρες απ’ όλο τον κόσμο, με την Ελλάδα να βρίσκεται ψηλά στις θέσεις κατάκτησης του τίτλου. Στην  περίπτωση, μάλιστα, του Μr Supranational, ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι στην πρώτη δυάδα, όπως δείχνει και η φωτό. 

Σπύρος Νικολαΐδης

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη στέψη του στα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas ως MR GS Hellas 2020, και έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο «My style rocks» και στη σειρά τού ΣΚΑΪ «8 Λέξεις», έχει ταξιδέψει μέχρι την Πολωνία προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο ωραίου άντρα στον κόσμο. Στην 5η χρονιά τού με υπερπαραγωγή παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς MR Supranational, η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει εκπροσώπηση με τον Σπύρο Νικολαΐδη. Η Ελλάδα θεωρείται ένα από τα μεγάλα και ακλόνητα, όπως χαρακτηρίζεται από τα διεθνή site, φαβορί για τον μεγάλο τίτλο.

Ο Σπύρος είναι πλήρως προετοιμασμένος με τον Χάρη Τσιάρα να έχει επιμεληθεί τα κοστούμια που θα φορέσει, τους Support Your Local Djs, τις casual εμφανίσεις του, ενώ τα μαγιό θα είναι της εταιρείας Modus Vivendi. Ο θεσμός των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas μαζί με τον Σπύρο Νικολαΐδη έχει ετοιμάσει ως traditional costume project την αυθεντική στολή του τσολιά, ενώ για τον διαγωνισμό ταλέντου χόρεψε ζεμπέκικο μέσα από live video.

Μελίνα Μήλιου

Στη μάχη για τον διεθνή τίτλο της Miss Supranational έχει ριχτεί η Μελίνα Μήλιου, η κούκλα εστεμμένη με τον τίτλο της Miss Young GS Hellas 2020 από τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas. Ο κορυφαίος παγκόσμιος διαγωνισμός φέτος διεξάγετει στην Πολωνία και όπως εκτιμάται από τα κορυφαία sites ομορφιάς η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στα πρώτα πλασαρίσματα, μάλιστα η σελίδα «Missosology» αποκάλεσε την Ελληνίδα εκπρόσωπο ως «Υπέροχη», ενώ το «Pageantry News International» ως «Ελληνίδα Θεά».

Η 18ετών Μελίνα είναι πλήρως προετοιμασμένη με 5 κορυφαίους σχεδιαστές να έχουν ράψει ρούχα και φορέματα για τις ανάγκες της ελληνικής συμμετοχής, συγκεκριμένα η Lila Nova, ο Χάρης Τσιάρας, ο Μίλτος Μπαμπανίκος από το Miltos Couture, ο Δημήτρης Στρέπκος και ο Πάνος Ζήνας συνεργάστηκαν άψογα με την Ελληνίδα καλλονή για να πάει με τις καλύτερες προδιαγραφές στην Πολωνία. Τα μαγιό που θα φορέσει στις δοκιμασίες του διαγωνισμού είναι της εταιρείας Trendy Too. Με ένα ολόχρυσο στεφάνι 24Κ και μία άκρως αρχαιοελληνική εμφάνιση, έχει σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές στο traditional costume project, ενώ για τον διαγωνισμό ταλέντου ετοίμασε scary make up υπό τη μορφή live video.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», δήλωσε η νεαρή καλλονή στο Grandemagazine.gr, για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Το μυαλό και η καρδιά μου παραμένει στην Ελλάδα και στη δοκιμασία που έχει υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις πυρκαγιές. Ένας από τους λόγους που χαίρομαι που θα έχω φωνή στο εξωτερικό και σε αυτό το βήμα είναι για να μιλήσω για τη σημαντικότητα του να αγαπάς τον εαυτό σου αλλά και τη μητέρα φύση».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα