Παναθηναϊκός: Οι δημοσιογράφοι φταίνε στον Μπόλονι

Την πεπατημένη ακολούθησε ο Λάζλο Μπόλονι για τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα στον Παναθηναϊκό.

Μάλλον, δεν θα είδε τα μπουκάλια που πέταγε ο Φεντερίκο Μακέντα στον πάγκο με τον Ατρόμητο. Ούτε τον Χατζηγιοβάννη που αναρωτιόταν γιατί έγινε αλλαγή με τον Ολυμπιακό μπροστά στις κάμερες.

Για το ξέσπασμα του Χουανκάρ στ αποδυτήρια του Καραϊσκάκη δεν λέμε τίποτα γιατί δεν έγινε μπροστά στις κάμερες και μπορεί να το διαψεύσει ο Παναθηναϊκός, όπως κι έγινε.

Ανεξάρτητα, αν την επόμενη μέρα στο Κορωπί ο Χουανκάρ με τον Χατζηγιοβάννη ζητούσαν συγνώμη από τους συμπαίκτες του…

Ασε που κι εκεί υπάρχει θέμα διότι το ρεπορτάζ δεν μιλούσε για…κλήση των παικτών από την διοίκηση, αλλά για δική τους πρωτοβουλία.

Ας το …προσπεράσουμε κι αυτό!

Για τον Μπόλονι δεν φταίνε τα…παιδιά. Αλλά οι δημοσιογράφοι, αν κρίνει κανείς αυτό που είπε ότι και καλά… «Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα ουσιαστικά δεν μπορείς να αποφύγεις καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Λατρεύω τους παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα. Όλα φούσκωσαν από τα ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλα, το κάνεις για να πουλήσουν. Για όσα έγιναν μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Εκλήθησαν παίκτες ενώπιον της διοικήσεως και πιστεύω με την ωριμότητα που τους διακρίνει ότι ένας άλλος τρόπος αντιμετωπίσεις είναι πιο σωστός. Έχω τη δύναμη να πω ότι όλα αυτά είναι πίσω μας. Λέω όμως ότι καινούργια μπορούν να εμφανιστούν. Η απάντηση μου είναι  στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί πιστεύω ότι θα δώσουν απαντήσεις οι παίκτες μου. Εντός αγωνιστικού χώρου»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα