Παναθηναϊκός προς διαιτητές: «Μιλήστε στον Άρειο Πάγο»

«Χαιρετίζουμε την απόφαση αποχής την επόμενη αγωνιστική»

Η πρώτη ΠΑΕ της Super League που πήρε θέση για την απόφαση των διαιτητών να προχωρήσουν σε αποχή, είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός, χαιρετίζει την απόφαση των διαιτητών και παράλληλα τους καλεί να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους από οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα