«Πάντα δίπλα μας ο Πατέρας»

Με ανακοίνωσή της η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής (4/10) τη δωρεά του Νικόλα Πατέρα προς σε αυτή των εναπομεινασών μετοχών που κατείχε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Ύμνοι Αλαφούζου για την προσφορά του πρώην μετόχου του «τριφυλλιού».

Ο Πατέρας στην αρχή της πολυμετοχικότητας είχε ένα ποσοστό κοντά στο 5%, αλλά μετά τις τελευταίες ΑΜΚ, στις οποίες δεν λάμβανε μέρος, αυτό είχε πέσει περίπου στο 2%. Αποφάσισε, λοιπόν, να δωρίσει τις μετοχές του και να κάνει ακόμη πιο ισχυρή τη «Συμμαχία» που φτάνει στο 69%.

Η κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ το οποίο κι ευχαρίστησε τον κ. Πατέρα για αυτήν την ενέργεια.

Το δελτίο Τύπου:

«Το Δ.Σ συνεδρίασε και ενέκρινε τον αριθμό μελών του σωματείου για την σεζόν 2013-2014. Το Δ.Σ αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Νικολάου Δ. Πατέρα για τη δωρεά, στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, του συνόλου των μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και τον ευχαριστεί θερμότατα για την κίνησή του αυτή.

Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Σ

Αλέξανδρος Ν. Ρισβάς»

Ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε κατόπιν αυτών των εξελίξεων και έκανε ιδιαίτερη μνεία για τη βοήθεια του Νικόλα Πατέρα μέχρι και σήμερα ενώ τόνισε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια για την εξυγίανση της ΠΑΕ.

«Ο Νικόλας Πατέρας είναι δίπλα μας. Αγοράζει διαρκείας και στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται. Μας στήριξε και θα συνεχίζει να μας στηρίζει», τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης