ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τον Στεφάνσκι από τα… Lidl έφερε ο Μπένετ, όταν ο Κλάτενμπεργκ από το πάνω ράφι, Μακέλι, Λαόθ, Στίλερ, Φάμπρι

Τον Πολωνό Ντάνιελ Στεφάνσκι έφερε ο Μπένετ για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Αυτός δεν είναι του Κλάτενμπεργκ. Είναι του Μπένετ μόνο.

Δεν έχει ξανασφυρίξει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Άρα, ότι αν κάνει στο γήπεδο ο Πολωνός, την λέζα θα την φάει ο Μπένετ.

Πάμε παρακάτω. Μιλάμε, ότι το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι με τα όλα του. Ένας από τους δυο αν χάσει, γίνεται μπουρμπουνότα. Κι ο Μπένετ φέρνει έναν Πολωνό, που έχει σφυρίξει μέχρι Europa League.

Κι ο Κλάτενμπεργκ τι έφερνε στα ντέρμπι; Ναι, ρε, μιλάμε για τον Κλάτενμπεργκ τον γνωστό, που έθαψε τους Έλληνες διαιτητές. Έφερε Μακέλι, Λαόθ, Μπριχ, Αϊτέκιν, Κορντέρο Βέγκα, Φάμπρι, Στίλερ και τους άλλους. Ο Μπένετ φέρνει τον Στεφάνσκι από τα  Lidl.

Έτσι είναι. Γιατί δεν έφερε κανέναν απ τους μεγάλους ο Μπένετ; Τελείωσαν τα λεφτά; Ή, μήπως δεν έχει το θάρρος να σηκώσει ένα τηλέφωνο να μιλήσει με τον Μακέλι; Γνωστός διαιτητής ήταν ο Μπένετ στα νιάτα του.

Στο έγραψαν, μάστορα, η «Α» και η iapopsi.gr την περασμένη φορά. ότι άπαξ κι οι ξένοι ακούνε καραγκιοζιλίκια ότι ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή με βίντεο στον Μπαλτάκο, για να τα στείλει στις ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας και την UEFA, για την διαιτησία του Τρεϊμάνις και του VARistas Πινέιρο στο ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να ξαναπατήσει μεγάλο όνομα στην Ελλάδα.

Και δικαιωθήκαμε, φυσικά. Ντάνιελ Στεφάνσκι, σου λέει. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Κι αν ο Πολωνός τα κάνει μαντάρα, ο Μπένετ θα κόψει και τους ξένους και θα παίζουν μόνο Έλληνες. Χαίρετε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα