ΠΑΟΚ: Να διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά να βγει πρώτα η απόφαση για Ξάνθη

Από τον ΠΑΟΚ έγινε μια διαρροή ως προς τις θέσεις της ομάδας στην τηλεδιάσκεψη της Super League η οποία αναφέρει τις…προυποθέσεις που θέτει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να συμφωνήσει στην διακοπή…

Η μία και μοναδική είναι να…βγει η απόφαση της Εφέσεων για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη πριν την διακοπή για να μην ισχύσει η ποινή στον ΠΑΟΚ την…επόμενη σεζόν.

Η διαρροή έχει ως εξής:

Την πάγια θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για την ολοκλήρωση ή οχι της αγωνιστικής χρονιάς, εξέφρασε ο Μάκης Γκαγκάτης, ο οποίος τόνισε ότι «εφόσον δεν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να ολοκληρωθεί ΕΓΚΑΙΡΑ το πρωτάθλημα, και ελλοχεύει ο κίνδυνος να καταστραφεί και η επόμενη χρονιά, μετά τη νέα προσωρινή αναβολή μπορούμε να συζητήσουμε την οριστική διακοπή, με δυο προϋποθέσεις:
1. Να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεσή μας
2. Να γίνει ένα working group που θα συζητήσει με την Πολιτεία και τους φορείς τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής και να γίνει συντονισμένη προσπάθεια για δέσμη μέτρων.
Επίσης ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε ότι «είναι μια ευκαιρία επανεκκίνησης για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Ενώ ο Γκαγκάτσης στη δευτερολογία του τόνισε ότι δεν είναι ώρα να συζητήσουμε τα αποτελέσματα που θα παράξει μια ενδεχόμενη διακοπή όσον αγορά τη βαθμολογία, πριν την αποφασίσουμε. Είμαι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν και πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως»
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος μόνο αν καταργηθούν τα Play Off και Play Out.
Διαβάστε επίσης