Παπανώτας: «Είναι μια μεγάλη νίκη της ΝΔ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

«Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε»

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. “Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ”, τους είπα. Μου είπαν “όχι Δημήτρη”».

Μιλώντας στο Tlive ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Για τη Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε ότι «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και σε άλλο σημείο τόνισε ότι «αυτό που είναι η βασική αρχή του MeToo είναι “βγείτε και μιλήστε”». Κατηγόρησε, δε, τη Σοφία Μπεκατώρου για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Μίλησε πάλι για «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του και κλείνοντας άφησε ξανά αιχμές για τους συνυποψηφίους του: «Ελπίζω η ευρωπαϊκή Αριστερά να ασχοληθεί κάποια στιγμή με τα σοβαρά θέματα και οι συνυποψήφιοι να μην ανακαλύπτουν δηλώσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα