Παραιτήθηκαν όλοι στη Ρόδο από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Μετά τη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Νικολόπουλο που κατέβηκαν απ’ το τρένο, σειρά είχε όλη η επιτροπή των Ελευθέρων Ανθρώπων στη Ρόδο, ν’ αποχωρήσει. Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε με την προσχώρηση του Συριζαίου Θάνου Πατσέλου στο κόμμα.

Με μια λιτή ανακοίνωση η επιτροπή, ανέφερε για τους λόγους της απομάκρυνσής της από το κόμμα του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα:

«Σήμερα πήραμε την απόφαση για λόγους προσωπικούς να αποχωρήσουμε από το κίνημα των ελεύθερων ανθρώπων του Γιώργου Τράγκα. Πολιτική με τους Πατσέλους του Σύριζα και του Αλέξη Τσίπρα που στήσανε τα μνημόνια και ξεπούλησαν την Ελλάδα δεν γίνεται.

Πολιτική με κακό Αντιμητσοτακισμό δεν μπορεί να γίνει. Προβληματιστήκαμε από την συνέντευξη του προέδρου Γιώργου Τράγκα στον Sky rodos και στον Τόνη Μαρτίνη. Μία συνέντευξη που δεν έδωσε καμία ελπίδα και κανένα όραμα.

Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις των στελεχών του κινήματος όπως αυτή του Νικολόπουλου τελευταία άρχισε να προβληματίζει όλη την επιτροπή. Γιώργος Τράγκας

Πολιτικό φορέα δεν φτιάχνεις με το παλιό, το σάπιο, με αυτό που βρωμάει και έχει φτάσει την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.

Καλή συνέχεια στον Γιώργο Τράγκα και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Είχαμε μία δουλειά να κάνουμε και την ολοκληρώνουμε εδώ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα