Παρέμβαση εισαγγελά για τις συνθήκες θανάτου του 18μηνου βρέφους στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης

Το άτυχο μωρό εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε βόθρο

Ο απροσδόκητος χαμός του 18 μηνών βρέφους που έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, προκάλεσε την παρέμβαση της Θέμιδας.
Συγκεκριμένα, με το που ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας για το τραγικό περιστατικό έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.     
Η αρχή του κακού έγινε ΄όταν η μητέρα του βρέφους το άφησε για φύλαξη στο πατρικό της αλλά στην επιστροφή της το παιδί της είχε εξαφανιστεί. Η επόμενη κίνησή της ήταν να καλέσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές οι οποίες κινητοποήθηκαν άμεσα προς αναζήτηση του χαμένου βρέφους στον οικισμό των Ν. Μαλγάρων.
Δίχως να υπα΄ρχουν μάρτυρες που να είδαν ή να άκουσαν το παραμικρό κι αφού η πρώτη αναζήτηση στην γύρω περιοχή δεν είχε ευτυχές αποτέλεσμα, οι έρευνες στράφηκαν στη σηπτική δεξαμενή λυμάτων που υπάρχει κατά τα φαινόμενα αφύλακτη στο οικόπεδο του σπιτιού.
Έπειτα από αυτη την εξέλιξη στο σημείο κατ΄έφτασαν άμεσα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα το βρέφος νεκρό, μέσα στον βόθρο.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα