ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Τον μήνυσε η Αλιμόνου, τον περιμένει το… αυτόφωρο!

Καταζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου ο Παύλος Βαρδινογιάννης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου για παραβίαση της δικαστικής απόφασης που όριζε την διατροφή των παιδιών της και της ίδιας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο protothema.gr, νωρίς το πρωί αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία του επιχειρηματία για να τον συλλάβουν, όπου ενημερώθηκαν ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι βάσει της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων 2819/2018 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο επιχειρηματίας όφειλε να καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των €34.500 (8.000 ευρώ για τη μεγάλη κόρη, την 8χρονη Αδριάνα και από 7.500 ευρώ για κάθε ένα από τα τρίδυμα, Σταύρο – Αβρίλιου, Αέλια και Αμαλία, και 4.000 ευρώ στην ίδια), ωστόσο δεν κατέβαλλε το σύνολό της αλλά μέρος, με συνέπεια η κ. Αλιμόνου να υποβάλλει σε βάρος του μήνυση.

Σε νομικό επίπεδο, το συγκεκριμένο αδίκημα είναι διαρκές, με αποτέλεσμα  να έχει ήδη  αποσταλεί σήμα σύλληψης του κ.Βαρδινογιάννη σε όλα τα τμήματα της ΕΛ.ΑΣ ανά την επικράτεια, καθώς επίσης και σε λιμάνια και αεροδρόμια, και ως εκ τούτου με την έλευσή του στην Ελλάδα αναμένεται να συλληφθεί.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα