Πέρα από κάθε προσδοκία τα μαθητικά έργα διαγωνισμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τα κριτήρια αξιολόγησης και το δώρο που περιμένει τους 12 διακριθέντες μαθητές  

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν τα υποβληθέντα έργα μαθητών στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού σχολικού έτους 2020 – 2021 για τη δημιουργία βίντεο με θέμα: «200 χρόνια από το 1821».

Η Επιτροπή που έχει συσταθεί με σχετικό έγγραφο του γ.γ. Θρησκευμάτων και του προέδρου της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάνθηκε ομόφωνα για την απονομή πέντε βραβείων και επτά επαίνων προς μαθητές της Β΄  και Γ’ Γυμνασίου, οι οποίοι κατέθεσαν ομαδικές ή και μεμονωμένες εργασίες βίντεο, που εστιάζουν στις εξής τέσσερις επαναστατικές προσωπικότητες του 1821:

α) Κωνσταντίνος Κανάρης, β) Ιωάννης Καποδίστριας, γ) Ευανθία Καΐρη και δ) π. Κωνσταντίνος Οικονόμος ο εξ Οικονόμων.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποβληθέντων έργων αφορούσαν τη σαφήνεια ως προς το θέμα, την πρωτοτυπία, την αισθητική απόδοση και την υλοποίηση των τεθέντων στόχων.

Οι διακριθέντες μαθητές θα λάβουν ως βραβείο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ταμπλέτα, για τη δουλειά, το μεράκι και το πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα που πέτυχαν.

Τέλος, αναλόγως των υγειονομικών περιστάσεων, οι βραβευθέντες μαθητές από όλη την Ελλάδα θα γίνουν δεκτοί, εν ευθέτω χρόνω, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και από τον γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων, Γεώργιο Καλαντζή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα