Πετροδόλαρα Αράβων: Ο λόγος-συμβόλαιο του Μαρτίνς και η ανοικτή χούφτα του Λουτσέσκου

Η διαφορά είναι στην ποιότητα του χαρακτήρα, ο ένας τίμησε τη χειραψία κι ο άλλος την τσέπη του…

Μόλις έσκασε η «είδηση» από το goal.com ότι ο Μαρτίνς «συναντήθηκε με τους Άραβες της Αλ Νασρ στην Αθήνα και εντός των επόμενων ημερών θ‘ ανακοινωθεί», έγινε χαμός στον ΠΑΟΚ. Πρώτο θέμα. Φεύγει ο Μαρτίνς. Για να γίνει μπουρδέλο ο Ολυμπιακός.

Διότι άπαξ κι αποσταθεροποιηθεί μία ομάδα, δεν την γλιτώνει με τίποτα την φθορά. Μάλιστα. Και βγαίνει ο ίδιος ο Μαρτίνς και λέει ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Μαρινάκη, βγαίνει και η Αλ Νασρ και λέει πήραμε προπονητή άλλον, και έμειναν τα πανηγύρια στην μέση.

Και με τον Λουτσέσκου, το ίδιο πράγμα έγινε. Ήρθαν οι Ρουμάνοι στην Θεσσαλονίκη, επικεφαλής του προέδρου της ομοσπονδίας Ραζβάν Μπουρλεάνου και του ζήτησαν του στρατηγού (χωρίς γαλόνια) Λουτσέσκου να πάει στην εθνική Ρουμανίας.

Έγινε μπουρδέλο ο ΠΑΟΚ. Δεν έγινε μπουρδέλο ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟΚ έγινε. Γιατί έγινε αυτό; Απλά πράγματα. Στον ΠΑΟΚ όλοι νόμιζαν ότι ο Λουτσέσκου θα την κάνει. Κανένας δεν του έχει εμπιστοσύνη. Αφού την έκανε μια φορά, που την κοπάνησε για την Αλ Χιλάλ, γιατί να μην το ξανακάνει. Αυτό είπαν όλοι. Μπορεί κι ο Ιβάν Σαββίδης.

Για τον Μαρτίνς, ωστόσο, μάστορα, κανένας δεν είπε ότι είναι ύπουλος και απατεωνίσκος και μπορεί να φύγει. Κανένας δεν πίστεψε τις παπαριές του goal.com και του Σαββιδοτεχνείου. Γιατί όλοι ξέρουνε την ποιότητα του χαρακτήρα του. Όπως όλοι ξέρουν και την ποιότητα του χαρακτήρα του Λουτσέσκου.

Κατάλαβες, μάστορα, ποια είναι η διαφορά; Ο ένας την έκανε και τίγκαρε πετροδόλαρο την τσέπη κι ο άλλος, σου λέει, ο λόγος μου συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα