Πήγε να μπλέξει σε ερωτικό σκάνδαλο τον Βέρμπιτς η πρώην σύζυγός του

Σε ερωτικό σκάνδαλο πήγε να μπλέξει τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, η πρώην σύζυγός του.

Η Αλβί Λαλί, προσπάθησε να μπλέξει τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε βίντεο στα οποία ο παίκτης του Παναθηναϊκού εμφανίζεται αγκαλιά με πολλές γυναίκες. Μάλιστα σχολίασε αρνητικά την κίνηση αυτή του Βέρμπιτς τονίζοντας: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς».

Στα social media την ίδια κυκλοφόρησαν κι άλλα βίντεο από ανώνυμο λογαριασμό, τα οποία ανέφεραν ότι οι εικόνες αυτές τραβήχτηκαν τις ημέρες ανάμεσα στους δύο αγώνες της Σλοβενίας στο Nations League.

Λίγη ώρα αργότερα η Αλβί Λαλί κατέβασε τα βίντεο και κατ΄ επέκταση το σχόλιο που είχε κάνει. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς δεν τα άφησε ασχολίαστα όλα αυτά και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε ο πρώην σύντροφός μου και η μητέρα του παιδιού μου είναι πολύ παλιά. Όλα όσα έγραψε είναι ένα πλήρες ψέμα».

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μάλιστα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Εθνικής Σλοβενίας και το θέμα θεωρήθηκε γρήγορα λήξαν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα