Ποιοι Σάντος και Βαλβέρδε; Προπονητή με ψίχουλα ψάχνει η ΕΠΟ για την Εθνική

Η ΕΠΟ αναζητεί τον διάδοχο του Φαν’τ Σιπ για την Εθνική ανδρών. Πολλοί προπονητές θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι. Γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και μη. Ένα όμως είναι το μεγάλο εμπόδιο. Το οικονομικό. Ο Φαν’τ Σιπ και οι συνεργάτες του έπαιρναν το ποσό των 600.000 ευρώ τον χρόνο. Δυνατότητα υπέρβασης δεν υπάρχει. Στην ΕΠΟ πριν τους αδειάσει ο Ολλανδός είχαν σκεφτεί να του προτείνουν, να μείνει για έναν ακόμη χρόνο, αλλά με μείωση αποδοχών. Αυτό ήταν το πρόβλημά τους.

Στο Nations League μπορούμε να τα θαλασσώσουμε ξανά με τον Φαν’τ Σιπ. Δεν θα χρειαζόταν η Ομοσπονδία να μπει σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή και μάλιστα με χρήματα που δίνει ένα μικρομεσαίο σωματείο της Super league. Πλέον όμως γίνονται βολιδοσκοπήσεις. Προπονητές επιπέδου Σάντος και Βαλβέρδε στην πράξη είναι ανέφικτο να έλθουν στην Ελλάδα για την Εθνική. Να ρίξουν μεν τις απαιτήσεις τους, αλλά δεν μπορούν να πάνε στον πάτο.

Η ΕΠΟ ψάχνει έναν καλό και φθηνό προπονητή, και μάλιστα από το εξωτερικό για να μην έχει πάρε-δώσε με μεγαλοπαράγοντες. Ουσιαστικά δηλαδή ένα λαχείο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα