ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα θεσμικά όργανα»!

Άκου, μάστορα, πώς δουλεύει η προπαγάνδα του Ιβάν Σαββίδη. Για τα κουτορνίθια, βέβαια, όχι για τον κανονικό κόσμο. Βγαίνουν σε τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο οι Σαββιδοτέχνες και τι λένε; Ότι ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο σε όλα τα θεσμικά όργανα.

Μιλάμε, δηλαδή, για ψυχιατρείο. Ποια είναι, ρε, τα θεσμικά όργανα; Είναι η ΕΠΟ, η Super League1, η διαιτησία με τον Κλάτενμπεργκ και τα δικαιοδοτικά όργανα, ποδοσφαιρικά και μη, τα κόμματα, το κράτος και άλλα τέτοια. Ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο, σου λέει.

Τώρα, θα πεις, σάμπως ξέρουν τι σημαίνει αυτό το πράγμα κι ότι μπορεί να πάνε φυλακή; Δηλαδή, ο Ολυμπιακός ελέγχει τη Δικαιοσύνη, αυτό λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Γι’ αυτό και πήρε επτά αναβολές έως τώρα για τη δίκη του, που μπούκαρε με το κουμπούρι στην Τούμπα τον Μάρτιο του ’18, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Άμα η Δικαιοσύνη ήταν υπό τον έλεγχο του Ολυμπιακού, θα είχε καταδικαστεί. Έτσι είναι. Τώρα, άπαξ και η ΕΠΟ με τη Super League1 είναι του Ολυμπιακού, μπορεί να στήσει κανένα πάρτι ο Αγραφιώτης, γιατί θα νομίζει ότι  αυτός κάνει κουμάντο, αν και στις ψηφοφορίες βρίσκει μόνο την ψήφο του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα