Ποιος δεν θέλει τον Αλαφούζο στην Ευρώπη και τον καθαρίζει ο Γκορτσίλας; Όχι μόνο ο «Τίγρης», αλλά κι άλλοι

Πάλι τον φέρανε βόλτα τον Αλαφούζο. Γκορτσίλας με το όνομα. Από το Λάκκωμα Χαλκιδικής. Ξέρετε, ρε, ποιοι άλλοι είναι από το ίδιο χωριό; Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Κλάους που τον φωνάζανε. Από το Λάκκωμα ο Γκορτσίλας.

Ένα κι ένα κάνουν τρία κι ο μπακλαβάς γωνία, Γιάννη Αλαφούζο. Την μία ο Γκεστράνιους στου κόβει τη φάση για γκολ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και την άλλη, Γιώργος Νταλάρας ο Στάθης ο Γκορτσίλας. Σ’ έστησαν σε μια γωνία κι ήσουνα νέο παλικάρι.

Γιαννάκη, ψάξου, που έλεγε κάποτε ο Αχιλλεύς. Κάτι γίνεται κι εσύ είσαι στην απ έξω, ουδείς σε υπολογίζει. Ο Γκορτσίλας έδωσε πέναλτι μαϊμού στον Αστέρα. Ουδείς σέβεται τον Παναθηναϊκό. Αυτά, μόνο εμείς εδώ στα λέγαμε, ότι για να φας ψάρι πρέπει να βρέξεις σώβρακο. Πάει και τελείωσε.

Ποιος δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη; Μην βιαστείς να πεις ότι δεν σε θέλει ο Μελισσανίδης, Γιαννάκη. Αυτό το λέει η βαθμολογία ότι αντίπαλός σου είναι ο Μελισσανίδης.

Εγώ δε σε ρώτησα αυτό. Άλλο ρώτησα. Ποιος δεν σε θέλει στην Ευρώπη, Γιαννάκη και γιατί δεν σε θέλει στην Ευρώπη. Εσύ, Γιαννάκη δεν είσαι μονάχα του Παναθηναϊκού. Έχεις και Μέσα και ράδια και τηλεοράσεις κι εφημερίδες και σάιτ. Για τέτοια πράγματα σου μιλάω, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι το μέσον για να σε χαμηλώσουνε Γιάννη. Μην το βλέπεις ποδοσφαιρικά το παιχνίδι που παίζεται. Αλλιώς πρέπει να το δεις. Δεν είσαι ο άρχοντας όπως νομίζεις. Κι άπαξ και δεν βγει στην Ευρώπη η Πανάθα, θα σε πάρουνε στο μεζέ. Παντού. I’ ll see you.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα