Ποιος είναι ο πληροφοριοδότης του Μονεμβασιώτη;

Δύσκολο άθλημα το ποδόσφαιρο. Δεν έχει σχέση αν ένας επιχειρηματίας είναι πετυχημένος, ώστε να έχει ανάλογη πορεία σ’ έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Έχει αποδειχτεί περίτρανα όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου μεγάλοι επιχειρηματίες έφυγαν νύχτα από ομάδες, αλλά και στο εξωτερικό. Τα χρήματα δεν είναι το παν για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πως γκρεμίζει ό,τι χτίζει με κόπο. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Δεν είναι λίγο να τα βροντάει ένας προπονητής της αξίας του Γιώργου Παράσχου. Και να μη θέλει ούτε να σε… δει. Σε βαθμό αντιεπαγγελματικό. Αυτά που κατήγγειλε ο πολύπειρος τεχνικός ήταν ανατριχιαστικά και δεν συμβαίνουν, όχι στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ούτε στις ομάδες της γειτονιάς.

Μεταξύ άλλων ο Παράσχος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λαμία, αναφέροντας ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου «τα έκανε λαμπόγυαλο στα αποδυτήρια, είπε τους παίκτες στημένους και τρυπημένους»! Η Λαμία πήγε και νίκησε μέσα στη Λάρισα σε ματς ακόμη μεγαλύτερης σημασίας. Δεν πήρε χαμπάρι ο Μονεμβασιώτης ότι η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και πως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα; Εκτός αν θεώρησε πως ο Απόλλωνας έχει γίνει Ολυμπιακός κι έχει διαφορά με τις άλλες ομάδες.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό για να προκύψει τέτοιου είδους συμπεριφορά από τον μεγαλομέτοχο, είναι ποιος τον είχε… φτιάξει. Ποιος του είχε δώσει πληροφορίες, ώστε να είναι φορτισμένος και να έχει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Γιατί δεν μπορεί να ξύπνησε να είδε την ομάδα του να χάνει και να κατηγορεί τους παίκτες του, χωρίς να υπήρξε ο καλοθελητής που τον «φόρτωσε»; Πόσω μάλλον όταν ο συγκεκριμένος παράγοντας δεν έχει στο dna του τέτοιες συμπεριφορές. Ο Μονεμβασιώτης μόνο έχασε από όλο αυτό. Θα πήρε βέβαια ένα καλό ποδοσφαιρικό μάθημα. Έχει πολλά ακόμη μπροστά του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα