Ποιος κράτησε τον Ιβάν στην Ελλάδα;

Όταν για την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίου σφουγγαρίζουν όλους τους φίλους τού Πούτιν, γιατί κανένας δεν πειράζει τον Σαββίδη; Ποιος έβαλε μπροστά τα στήθη του; Το δε Σαββιδοτεχνείο κάνει λόγο για… πόλεμο εναντίον του. Ο ΠΑΟΚ αποδοκιμάζεται παντού όπου παίζει για τη δολοφονία του Άλκη

Όλοι πολεμάνε τον ΠΑΟΚ σ’ αυτήν τη χώρα. Αυτό είναι το καινούργιο αφήγημα που λανσάρει το Σαββιδοτεχνείο. Κι έχει δίκαιο. Αυτό έχω να πω εγώ. Ότι το Σαββιδοτεχνείο έχει δίκαιο. Όλοι στέκονται εναντίον του ΠΑΟΚ.

Έπαιζε η Κ19 στη Λαμία και οι Λαμιώτες μπινελίκωναν τα παιδάκια του ΠΑΟΚ, γράφει ο κόλακας. Και στο τέλος, τους έκλεψαν και τα κινητά από τα αποδυτήρια. Μάλιστα. Για να το λένε, έτσι είναι. Αυτοί γράφουνε μόνο αλήθειες, ως γνωστόν, είναι τσακωμένοι με το ψέμα. Τώρα, αν καμιά φορά βαφτίζουνε αλήθεια το παραμύθι, είναι άλλο θέμα.

Στο ματς μπάσκετ στο Ιβανώφειο, γράφει το Σαββιδοτεχνείο, είχε παραπάνω κόσμο από το 50% πληρότητα που επιτρέπεται. Ως γνωστόν, οι Σαββιδοτέχνες κάνουνε πόρτα και μετράνε όσους μπαίνουν στο «παλατάκι» ή την Τούμπα. Τώρα, αν ο Τολιόπουλος νομίζει ότι είναι ο Σπανούλης και μπορεί να χλευάζει την κερκίδα, είναι άλλο θέμα.

Στο παιχνίδι ποδοσφαίρου γυναικών στα Τρίκαλα, πάλι έβριζαν τις ποδοσφαιριστίνες τού ΠΑΟΚ. Επεισόδια έγιναν στο ματς χάντμπολ, στο Άργος. Και στο βόλεϊ γυναικών, όπου πάει η ομάδα του ΠΑΟΚ, αποδοκιμάζεται. Πάμε παρακάτω.

Τι ακριβώς αποδοκιμάζει ο υπόλοιπος κόσμος στον ΠΑΟΚ; Γιατί αυτή η έξαρση αποστροφής και μίσους κατά του ΠΑΟΚ; Είχαν οι μπαμπάδες στη Λαμία τίποτα με τα παιδάκια του ΠΑΟΚ; Στο βόλεϊ γυναικών οι θεατές είχαν τίποτα; Θα σου πω εγώ γιατί αποδοκιμάζουν τον ΠΑΟΚ όπου πάει και παίζει.

Εύκολο είναι. Για τη δολοφονία του Άλκη. Γι’ αυτό και αποδοκιμάζουν τον ΠΑΟΚ. Έτσι είναι. Που στην αρχή τα παιδιά του Σαββιδοτεχνείου δεν έγραφαν καν ότι πρόκειται για οργανωμένους στον ΠΑΟΚ αυτούς που δολοφόνησαν. Το έκρυβαν. Κι αφού έγινε ντόρος, τότε το γράφανε δειλά-δειλά, ότι είναι ΠΑΟΚτσήδες οργανωμένοι οι φονιάδες. Μέχρι και την περασμένη Τετάρτη που είχανε προαναγγελία ότι θα έβγαινε η απόφαση για το ελεεινό πανό στην Τούμπα «αδέρφια κρατάτε γερά», δεν γράφανε γιατί κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ. Τον λόγο, δηλαδή. «Για όσα έγιναν στην Τούμπα», γράφει το Σαββιδοτεχνείο. Τι έγινε στην Τούμπα, δηλαδή; Τραγουδούσανε τίποτα πολιτικά συνθήματα; Ξεγυμνώθηκαν; Έδειραν κανέναν; Το πανό ξεφτίλα της ανθρώπινης υπόστασης κρέμασαν, αλλά οι Σαββιδοτέχνες δεν ήθελαν να δυσαρεστήσουν και τα «παιδιά» τους, με το να τους υπενθυμίζουν τη μεγαλύτερη ξεφτίλα των αιώνων του ΠΑΟΚ, που δεν τολμούσε κανένας από τη διοίκηση να πάει στη Θύρα 4 να το ξεκρεμάσει και να το κάψει μπροστά τους. Μόνο ο γίγαντας Μεγαλέξανδρος Γιώργος Κούδας είπε ότι αν έπαιζε μπάλα, θα πήγαινε ο ίδιος να το κατεβάσει. Είδες κανέναν άλλονα από τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ να βγάλει άχνα; Μόνο για να βρίζουνε τον Γιάννη Γούναρη είναι, να βγάζουνε καμιά ανακοίνωση. Μέχρι εκεί, γιατί τρέμουνε να τα βάλουν με τη Θύρα 4, κάνει τζιζ. Να μην ξεφύγω, όμως, αλλού είναι το θέμα μου.

Τίποτα και κανένας δεν έχει τίποτα με τα παιδιά του ΠΑΟΚ και ειδικά με τους πιτσιρικάδες. Με τον ΠΑΟΚ τον ίδιο τα έχουν, που φιλοξενούσε στους οργανωμένους και φονιάδες. Που δεν έφτανε ότι αφαίρεσαν τη ζωή από ένα νέο παλικάρι 19 ετών, μετά κρέμασαν και πανό ότι οι δολοφόνοι πρέπει να κρατήσουν γερά. Και δεν τόλμησε ένας να πάει να το ξεκρεμάσει αυτό το πανό, που το κρέμασαν ζόμπι. Γιατί ζόμπι το κρέμασαν.

Έτσι είναι. Γι’ αυτό ο κόσμος έχει σιχαθεί τον ΠΑΟΚ. Επειδή ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Γκαγκάτσης δεν πήγε μόνος του να το ξεκρεμάσει και να σουτάρει όλα αυτά τα καθίκια.

Πού ήταν όλοι αυτοί οι Κυριάκοι Κυριάκοι, οι Δούκες και ο Μάκης Γκαγκάτσης; Στη φωλιά, μην τυχόν κι έρθουνε σε κόντρα με τα ζόμπι. Κλάσανε μέντες. Κι ύστερα, σου γράφει ο κόλακας ότι πολεμούν τον ΠΑΟΚ. Ναι, τον πολεμούν γιατί παθαίνουν αναφυλαξία όχι εις βάρος των αθλητών τους, αλλά της διοίκησης, που έδινε εισιτήρια στα ζόμπι. Αυτά αποδοκιμάζουνε, όχι τον ΠΑΟΚ. Και μόλις έγινε το φονικό, ο κόλακας έκανε μια βδομάδα να γράψει. Αυτά τα πράγματα μισούν, κι όχι τον ΠΑΟΚ.

Πάμε παρακάτω. Οι Σαββιδοτέχνες, άσοι κούπα στην προπαγάνδα, έπρεπε να κατασκευάσουνε κι έναν εχθρό, μετά τον διασυρμό του ΠΑΟΚ παγκοσμίως και για τη δολοφονία και για το πανό. Ευκολάκι. Κάνουνε πόλεμο στον Ιβάν Σαββίδη, που κάνει επενδύσεις, που τρέφει τόσες οικογένειες, που έδωσε και το Πόρτο Καρράς, για να φιλοξενηθούν Ουκρανοί και Έλληνες πρόσφυγες. Και βάρ’ του δώσ’ του ότι η «L’ Equipe» έγραψε για μπράβο στον Σαββίδη και ότι η «Gazzetta Dello Sport» ότι δεν είναι στη μαύρη λίστα της UEFA.

Ερώτηση κάνω: Ποιος την έπεσε στον Ιβάν Σαββίδη; Ποιος τον κατηγόρησε; Κανένας απολύτως. Ουδένας. Επειδή, όμως, ό,τι γράφουνε στο πολύ μουσατένιο οι Σαββιδοτέχνες, πρέπει να βάλουνε και γαρνιτούρα τον Ιβάν, τους κάνουνε πόλεμο, σου λένε.

Ρε, πλάκα κάνουνε τώρα; Έτσι  και θέλανε να του κάνουνε πόλεμο του Σαββίδη από την κυβέρνηση, στο πιτς φυτίλι θα τον είχανε σφουγγαρίσει, με αφορμή την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Απλό πράγμα θα σου πω εγώ, μάστορα. Στην Ευρώπη τούς σφουγγαρίσανε όλους τους κολλητούς ολιγάρχες τού Πούτιν. Είναι έτσι, ή δεν είναι; Μέχρι και τα λεφτά τους δεσμεύσανε. Και τον Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι τον υποχρέωσαν να βγάλει την ομάδα του στο σφυρί. Τον Ιβάν Σαββίδη, που ήταν και βουλευτής του Πούτιν, γιατί δεν τον πείραξε κανένας;

Ανοιχτός με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Ιβάν, είχε κατηγορηθεί ότι έσπασε το μπλόκο κι έδινε τρόφιμα και καπνό στην περιοχή του Ντονμπάς, όταν η Ε.Ε. επέβαλε κυρώσεις στη Ρωσία που μπούκαρε στην Κριμαία. Έλληνας πολίτης κι έσπασε το εμπάργκο, σου λένε οι Ευρωπαίοι. Υπό έλεγχο ο κύριος. Τι πιο εύκολο, δηλαδή, να λέγανε οι Ευρωπαίοι του Μητσοτάκη, να τον σφουγγαρίσει τον Σαββίδη; Ότι είναι απόφαση της Ε.Ε. Κι όχι μονάχοι αυτοί. Οι Αμερικανοί που παίζουν πόκερ με τη Ρωσία στην Ουκρανία, θ’ αφήνανε τον Ιβάν Σαββίδη ν’ αλωνίζει στην Ελλάδα; Πλάκα κάνουμε τώρα; Φίλος τού Πούτιν είναι ο Ιβάν, θα του λέγανε κι αυτοί του Μητσοτάκη. Delete ο κύριος. Δεν μπορεί, σου λέει, να βγάζει ντιρεκτίβα η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα ότι ο ελληνικός λαός να βλέπει το κανάλι του Σαββίδη, γιατί μόνο αυτό λέει αλήθειες – τίγκα στην προπαγάνδα, κι εμείς να ανεχόμαστε τον Σαββίδη στην Ελλάδα. Πόλεμος γίνεται, μάστορα. Και με όπλα και οικονομικός. Τα πάντα επιτρέπονται σ’ έναν πόλεμο.

Και ποιος τον έσωσε τον Ιβάν Σαββίδη; Μάλλον κανένας Τσίπρας θα τον έσωσε και παραμένει στην Ελλάδα. Μπορεί ο Αλέξης να πήρε κανένα τηλέφωνο τον Τζο Μπάιντεν στην Αμερική, και μετά να πήρε τον Σολτς και τον Μακρόν, και να καθάρισε για τον Ιβάν. Το ’χει αυτό ο Αλέξης. Ό,τι πει, σούζα στέκονται όλοι οι Ευρωπαίοι, γιατί είναι αριστερός. Να το σοβαρέψουμε, γιατί ναι μεν ο Αλέξης βγάζει γέλιο, αλλά ο Ιβάν μένει στην Ελλάδα και sτον ΠΑΟΚ, και ορθώς μένει. Αυτό λέω εγώ. Και σ’ το είπα και στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, δεν πρόκειται να τον πειράξει κανένας. Μπήκε θέμα με τον Σαββίδη, αυτό μπορώ να σ’ το πω με σιγουριά, αλλά είπαμε. Κάποιος το καθάρισε.

Ν’ αφήσουνε, λοιπόν, το παραμύθι οι Σαββιδοτέχνες ότι τον πολεμούν τον Σαββίδη. Κανένας δεν τον πολεμάει, ούτε είναι στόχος. Μια χαρά είναι στην Ελλάδα ο Ιβάν. Και τώρα που το θυμήθηκα: Το Σαββιδοτεχνείο δεν γράφει συνέχεια ότι ο Μαρινάκης είναι ο κανονικός πρωθυπουργός στην Ελλάδα;  Άρα, μπορεί να τον κράτησε ο Μαρινάκης τον Σαββίδη, για να έχει σοβαρό αντίπαλο στο πρωτάθλημα, γιατί οι άλλοι είναι της πλάκας…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα