Πόκερ για γερά νεύρα από τη Νάπολι για Μανωλά

Σε παρτίδα πόκερ με μπλόφες και κινήσεις που δεν προδίδουν τις πραγματικές προθέσεις εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Η Νάπολι θέλει να πουλήσει τον Έλληνα διεθνή, όπως και τον Αντάμ Ουνάς, προκειμένου να προχωρήσει στη μεταγραφή του Ζαϊντού Γιουσούφ.

Ωστόσο επιδιώκει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα γίνεται. Για τον λόγο αυτό με κάθε τρόπο αναδεικνύει πόσο πολύτιμος είναι γι’ αυτήν ο Μανωλάς και πιστοποιεί την χρηματιστηριακή του αξία. Σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι οι «παρτενοπέι» είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν τον παίκτη και μάλιστα άμεσα.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραχωρήσει τον Μανωλά και τον Αντάμ Ουνάς, ώστε να έχει πόρους για να προχωρήσει στην απόκτηση του μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ.

Συνδέοντας, δε, το θέμα με τους Πειραιώτες, η εφημερίδα αναφέρει την ελπίδα που υπάρχει στη Νάπολι ν’ ανεβάσουν την προσφορά τους στα 15 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να τελειώσει η μεταγραφή. Το νούμερο αυτό βέβαια για τον Ολυμπιακό είναι απαγορευτικό, πόσο δε μάλλον για παίκτη που αγωνίζεται στην άμυνα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα