«Πονηρός» ο βοηθός Πετρόπουλος με το οφσάιντ του Μπρούμα, θύμισε τον Δημόπουλο, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ένα πράγμα θα σου πω. Οι πλαϊνοί παίζουνε ρόλο ακόμα κι ας υπάρχει το VAR. Σοβαρό ρόλο. Έτσι κι ο διαιτητής δεν είναι κανένα γατόνι, αλλά μπούφος σαν τον Πορτογάλο που σφύριξε στο Βόλο, τινάζεται εύκολα ένα ματς στον αέρα.

Να στο κάνω λιανά. Φεύγει ο Μπρούμα μπροστά στο πρώτο ημίχρονο, σηκώνει την σημαία ο πλαϊνός Πετρόπουλος από τα μέρη του Μποροβήλου. Μάλιστα. Δεν ήταν οφσάιντ.

Τι έπρεπε να κάνει ο βοηθός; Ν’ αφήσει την φάση να εξελιχθεί και να δείξει το VAR αν ήταν η όχι. Ο Πετρόπουλος το σήκωσε το μπαστουνάκι με την σημαία. Κι ο Πορτογάλος ο διαιτητής το σφύριξε.

Να σου θυμίσω τι έγινε στο ματς Ατρόμητος – ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με ον πλαϊνό το Δημόπουλο; Φεύγει μπροστά ο Νάτσος καλυπτόμενος ένα μέτρο, σηκώνει ο Δημόπουλος για οφ σάιντ. Ευτυχώς δεν σφύριξε ο Διαμαντόπουλος. Αν σφύριζε, η φάση θα είχε διακοπεί, δεν θα υπήρχε γκολ.

Καταλάβετε την διαφορά; Ο Δημόπουλος και ο Πετρόπουλος σήκωσαν την σημαία για να παρασύρουν τον διαιτητή. Ο Τέλης Διαμαντόπουλος, δεν τσίμπησε στο Περιστέρι. Ο Πετρόπουλος τσίμπησε στο Βόλο.

Για να ξέρουμε τι λέμε, μάστορα. Ποιος ξέρει τι θα γινότανε αν προχωρούσε ο Μπρούμα; Μπορεί να έβαζε γκολ, το οποίο θα μετρούσε από το VAR.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα