Πώς «είδε» τα τρία γκολ του Ολυμπιακού ο Γιαννίκης

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως «είδε» τα γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ένωσης Αργύρης Γιαννίκης.

Και κυρίως τι είπε στους παίκτες του γι αυτές τις φάσεις κατά την ανάλυση του παιχνιδιού.

Όπως προκύπτει από τις διαρροές που έχουν γίνει ο Γιαννίκης αναφέρθηκε ξεχωριστά για κάθε φάση.

«Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, είμαστε έντεκα παίκτες μέσα στην περιοχή και βρέθηκε τελικά αμαρκάριστος ο αντίπαλος που έβαλε το γκολ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το δεύτερο γκολ, ο Γιαννίκης αναφέρθηκε στην έλλειψη επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ των δύο σέντερ μπακ, ενώ για το τρίτο τόνισε πως ο Μοχαμάντι θα μπορούσε να έχει κάνει 2-3 άλλες επιλογές από το να δώσει τη μπάλα πίσω και να γίνει το λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Ελ Αραμπί.

«Αυτό το ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε, ήταν ένα μάθημα για όλους. Μάθαμε πως κάθε λάθος κοστίζει. Κάθε δώρο που κάνουμε στον αντίπαλο, θα το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην “τσίτα” για 90 λεπτά. Και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιδράσουμε σωστά σε οποιαδήποτε φάση δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις φάσεις και πέτυχε τρία γκολ. Εμείς είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, βγαίναμε σωστά, αλλά δεν απειλούσαμε όσο θα έπρεπε και όπως θα έπρεπε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιαννίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα