Πόσο παικταράς είναι ο Φελίπε Σοάρες με μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ, ημιβασικός και την ομάδα του να πάει για “φούντο”;

Εγώ δεν ξέρω αν είναι καλός παίκτης ο Φελίπε Σοάρες. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από το youtube. Σ’ αυτό το μηχάνημα, όλοι καλοί φαίνονται. Για τον παίκτη που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, μιλάω.

Και πας μια βόλτα στα στατιστικά του παίκτη. Στην Μορεϊρένσε παίζει ο Φίλιππος της Πορτογαλίας. Στην ομάδα που πάει για φούντο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τρίτη από το τέλος είναι η ομάδα αυτή.

Κάθεσαι και διαβάζεις το Σαββιδοτεχνείο. Για τον παικταρά τον Φελίπε Σοάρες. Λαυράκι, σου λέει. Διαμαντόπετρα. Παίζει και «10αρι» και «8αρι». Από όλα έχει ο μπαχτσές.

Κι ανοίγεις, μετά τα στατιστικά του παίκτη. Εκεί που φαίνεται όλη η αλήθεια. Και τι βλέπεις; Ο Ζοζέ Μπότο, ο Μπισμπίκης της Βανδή όπως τον βάφτισα» εγώ, επειδή του μοιάζει και τον λένε έτσι τώρα στον ΠΑΟΚ, φέρνει ένα παίκτη που:

Σε 15 ματς που έχει παίξει μέχρι τώρα, δεν έχει ούτε γκολ, ούτε ασίστ. Κι ας είναι και «10ρι», ας είναι και «8αρι», που σημαίνει ότι μπουκάρει στην περιοχή.

Τι διάολο παικταράς είναι αυτός, ρε, που δεν έχει ούτε μια ασίστ για δείγμα, ούτε κι ένα γκολ; Ήρεμα ρωτάω, που γράφουν στα social media.

Πάμε παρακάτω. Ο Φίλιππος από την Πορτογαλία, έχει παίξει βασικός στην Μορεϊρένσε στο 71% των αγώνων. Άρα δεν είναι ο σούπερ βασικός. Και σε σύνολο, είναι στο 66%. Δηλαδή, δεν είναι ούτε βασικός – βασικός, αλλά γίνεται και αλλαγή, δεν έχει συμπληρωμένα 90ντάλεπτα.

Κι έχεις και τα παιδιά του Ιβάν, οι Σαββιδοτέχνες και σου πουλάνε παραμύθι ότι ο Φελίπε θα λύσει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Μακάρι το παιδί να παίξει και να προσφέρει. Μακάρι. Φτάνουν μόνο οι ευχές, όμως;

Αυτό που έχει στα χέρια του ο λαός του ΠΑΟΚ, ο κανονικός λαός όχι τα αρρωστάκια του Σαββιδοτεχνείου, είναι αυτά που σου έγραψα. Ο Ιβάν Σαββίδης κοιτάζει λύσεις από το πανέρι. Αυτή είναι η αλήθεια, μάστορα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα