Πόσο Τάσο Κάκο αντέχεις; Δύο video «ξεγύμνωμα» για Αστέρας – Ολυμπιακός 0-4 και Αστέρας – ΠΑΟΚ 1-2

Τελικά, πόσο Τάσο Κάκο, αντέχεις; Αυτή τη φορά ο προβλέψιμος Κάκος έβγαλε άκυρα δυο γκολ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στο πρώτο, λέει, έγινε διπλό φάουλ στους αμυντικούς τους Αστέρα, από τον σκόρερ Σεμέδο και τον Ελ Αραμπί.

Να θυμίσουμε τι έγινε στο περσινό ματς Αστέρας – ΠΑΟΚ 1-2 με διαιτητή τον Μανούχο; Διπλό φάουλ καραμπινάτο από Μάτος και Βαρέλα σε Σουάρεζ και Μπαράλες. Διπλό πέναλτι. Ο Κάκος είχε πει ότι αλληλοτραβιούνται κι ότι ορθώς ο Μανούχος δεν έδωσε το διπλό πέναλτι.

Θα υπήρχε ένας λόγος να πιστέψουμε τον Κάκο, αν έλεγε ότι και σ’ εκείνο το ματς έγινε διπλό πέναλτι. Τώρα, είτε το λέει, είτε δεν το λέει είναι το ίδιο. Απευθύνεται μόνο σε «αρρωστάκια» του ΠΑΟΚ και μόνο και υπερασπίζεται την τσέπη του. Τίποτα άλλο.

 ΄θαυμάστε τον:

«Τρεις περιπτώσεις που έχω να αναφερθώ. Στην πρώτη περίπτωση στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, οι εικόνες τα λένε όλα, μια εικόνα χίλιες λέξεις, δύο επιθετικά φάουλ και ο Ελ Αραμπί, και ο ποδοσφαιριστής που κάνει το γκολ έχει χρησιμοποιήσει τα χέρια, είναι εύκολη περίπτωση, πιο εύκολη για τον VAR, δεν δικαιολογείται ο  VAR που έχει ευχέρεια και χρόνο να δει τις φάσεις, από όποια γωνία με replay. Έχει να κάνει με αυτούς που το χρησιμοποιούν. Eκεί είναι το πρόβλημα».

 Για το φάουλ  υπέρ του Ελ Αραμπί, από το οποίο προήλθε το γκολ του Φορτούνη:

«Δεν υπάρχει φάουλ, ο επιθετικός ξεγελάει τον διαιτητή, δεν έγινε ποτέ από τον αμυντικό του Αστέρα. Είναι εύκολη φάση, δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας, έδειξε ο διαιτητής ότι έχει μια φιλοσοφία σε όλο το παιχνίδι, ότι έχει μια φοβία, γι’ αυτό και θεωρώ ότι υπέπεσε σε αυτά τα λάθη. Όποια τεχνολογία και να έχουμε αν δεν είναι στα σωστά χέρια, δεν μπορούμε να προοδεύσουμε».

Τι είχε γίνει στο ματς Αστερας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-2.

Τι έγινε στο ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα