Πού είναι ο Σαββίδης;

Από τον Φεβρουάριο του 2020 λείπει από την Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Επίσημη δικαιολογία για την απομόνωση του ηγέτη του ΠΑΟΚ στο Ροστόφ, η πανδημία του κορωνοϊού.

Ήταν λογικό κι εύλογο ν’ απομονωθεί ένας άνθρωπος κάποιας ηλικίας, προκειμένου να διασφαλίσει πως δεν θα ριψοκινδυνέψει να κολλήσει τον θανατηφόρο σε πολλές περιπτώσεις ιό. Ο Ιβάν Σαββίδης όμως εμβολιάστηκε κατά του covid-19 στις 30 Απριλίου, φορώντας μάλιστα φανέλα του «Δικεφάλου», με τον γιο του Γιώργο Σαββίδη να δημοσιοποιεί τότε τη στιγμή του εμβολιασμού μέσω insta story.

Το τελευταίο διάστημα κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονταν δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Να βάλει μια… τάξη στις τόσες εκκρεμότητες που έχει. Όχι μόνο στον «δικέφαλο του βορρά», αλλά και στις άλλες επενδύσεις του. Κι όμως. Ακόμη και τώρα που έχουν ανοίξει τα πάντα, ο Ιβάν παραμένει εξαφανισμένος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου που αναμενόταν έφυγε, και οι πληροφορίες λένε πως η άφιξη του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε και μετατίθεται για τον επόμενο μήνα.

Η πανδημία αυτήν τη φορά δεν αποτελεί τον πειστικό λόγο που ο Σαββίδης δεν έρχεται στην Ελλάδα. Κάτι άλλο συμβαίνει ή περιμένει. Και δεν αφορά τον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα