Προθεσμία για να απολογηθεί δόθηκε στον δολοφόνο του Σεργιανόπουλου που σκότωσε συγκρατούμενο του

Σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του.

Προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 1η Ιουλίου, ,ζήτησε από την ανακρίτρια Χανίων ο 43χρονος Γεωργιανός, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του , κρατούμενος των φυλακών Χανίων, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου σκότωσε με αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο 49χρονο συγκρατούμενο ομοεθνή του.

Πρόκειται για τον δολοφόνο του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλο, τον οποίο είχε σκοτώσει μέσα στο διαμέρισμά του το 2008.

Ο 43χρονος Νταβίντ Μουρτικνέλι οδηγήθηκε, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης «Κρήτη 1», Γιώργος Κονταξάκης, για τα αίτια της πράξης του 43χρονου διενεργείται προανάκριση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ, Κονταξάκης δήλωσε πως η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση ώστε να επικρατήσει ηρεμία στη φυλακή, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε αμέσως.

Ο 43χρονος εξέτιε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και σε δύο χρόνια είχε το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του. Ο δράστης, μετά τη δολοφονία του 49χρονου ομοεθνή του κρατείται σε ειδικό κελί απομόνωσης του καταστήματος κράτησης.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα