Προβληματισμός με το τι θέλουν οι ψηφοφόροι

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην Κουμουνδούρου και από τις νέες δημοσκοπήσεις

Έντονος είναι ο προβληματισμός στην Κουμουνδούρου και από τις νέες δημοσκοπήσεις. Δεν είναι μόνο ότι οι ίδιοι είναι καθηλωμένοι, αλλά παρά τις αστοχίες της κυβέρνησης η δημοσκοπική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει ισχυρή, ενώ του κ. Τσίπρα έχει δεχθεί ρωγμές.

Μάλιστα, ο προβληματισμός εντάθηκε, ειδικά μετά τα ευρήματα της Metron Analysis, όπου η απαξιωμένη από το ίδιο της το κόμμα Φώφη Γεννηματά είναι πιο δημοφιλής έναντι του κ. Τσίπρα στο σύνολο των ψηφοφόρων. Το χειρότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο η καταλυτική υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά πολύ περισσότερο ότι ακόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνούν με το αφήγημα του κόμματός τους και την πολιτική που ακολουθεί σε διάφορα ζητήματα.

Όπως, για παράδειγμα, με τη φύλαξη των πανεπιστημιακών χώρων. Κι όμως, ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ είναι σύμφωνος με την ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Και βέβαια γίνεται αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο 1/3 εύκολα μετακομίζει στις εκλογές σε άλλο κόμμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα