Ψάχνονται στην ΕΠΟ με τους διαιτητές

Σβάρνα τα ραδιόφωνα και τα λοιπά ΜΜΕ έχουν πάρει οι διαιτητές. Τη μία ο Τάσος Σιδηρόπουλος, την επομένη ο Μανώλης Σκουλάς.

Εκεί που δεν μιλούσε διαιτητής επειδή χρειαζόταν άδεια, ξαφνικά ο ένας μετά από τον άλλο κάνουν δηλώσεις και υποστηρίζουν ότι στοχοποιούνται.

Μεταξύ των παραγόντων της ΕΠΟ εκφράζονται απορίες για το ποιος δίνει τις άδειες. Σαφή απάντηση δεν μπορεί να δώσει κάποιος. Θεωρητικά μόνο ο Μέλο Περέιρα μπορεί να το πράξει.

Αλλά ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Πορτογάλος γνωρίζει τι ακριβώς πράττουν οι διαιτητές; Ούτε καν ο Ευάγγελος Γραμμένος.

Οπότε μάλλον έχει χαθεί η μπάλα στο πάρκο Γουδή. Με σαφέστατο το έλλειμμα της σωστής μετάφρασης στην επικοινωνία ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Απαντήσεις απ’ τα πρακτικά της σύσκεψης

Χάθηκε η μπάλα με όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη των φορέων και των διαιτητών για τη λήξη της αποχής και την επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Super League.

Πολλές από τις διαρροές διαψεύστηκαν στο πέρασμα των ημερών, αλλά πολλοί εξακολουθούν και συζητούν για όσα ανέφεραν οι τέσσερις ρέφερι που εκπροσώπησαν το σύνολο των συναδέλφων τους.

Περισσότερο απ’ όλους θεωρείται θιγμένος ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Γι’ αυτό και επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Γραμμένο, από τον οποίο ζήτησε το σύνολο των πρακτικών. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποσχέθηκε να δώσει τις απομαγνητοφωνήσεις.

Το ερώτημα είναι πότε πρόκειται να το πράξει. Διότι πολλές φορές έχουμε δει έγγραφα της Ομοσπονδίας να φτάνουν στον προορισμό τους  το επόμενο έτος…

Θα ’χει ενδιαφέρον, πάντως, η στάση των ομάδων στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Πέμπτης. Στην ημερησία διάταξη υπάρχει και θέμα για τη σύσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, έστω και με τον κωδικό «διάφορα».

Κι επειδή θα ’χει προηγηθεί η συζήτηση για τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής με μία πρόταση να στέλνει τα ματς στις 16 και 17 Ιανουαρίου, παρά την επιθυμία των καναλιών για διεξαγωγή των αναβληθέντων ματς στις 30 και 31 του μήνα, η αναφορά στη σύσκεψη μπορεί να εξελιχθεί και σε σύγκρουση.

Διαβάστε επίσης