Ψαρρόπουλος: «Υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός από τους τέσσερις»

O Σταύρος Ψαρρόπουλος έχει την ευρεία στήριξη των προέδρων των Ενώσεων να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Αν βέβαια τον ρωτήσουν. Ωστόσο γίνονται διεργασίες για πρόεδρο κοινής αποδοχής, με το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη να φιγουράρει στην κορυφή.

Τι… φρούτο είναι όμως αυτό του προέδρου κοινής αποδοχής; Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, ένας από τους πλέον έμπειρους στα του ποδοσφαίρου, είπε μεγάλες αλήθειες:

«Για μένα είναι λάθος να ψάχνουμε να βρούμε άκρη μεταξύ των ισχυρών σωματείων. Τι θα πει πρέπει να μιλήσουν οι τέσσερις και να μας πουν ποιον θέλουν αρχιδιαιτητή; Τώρα θα μας πουν ποιον θέλουν πρόεδρο στην ΕΠΟ και ποια Εκτελεστική Επιτροπή. Υπάρχουν άλλες δέκα ομάδες στην πρώτη κατηγορία και ακόμα περισσότερες στις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες δεν έχουν λόγο, αλλά δεν τις βλέπω και να αντιδρούν.

»Εγώ θεωρώ αστείο πια το ότι πρέπει να υπάρξει μια κοινή συναινέσει απόφαση, γιατί φάνηκε με την επιλογή του αρχιδιαιτητή πόσο κράτησε. Για το ένα σωματείο κράτησε μία εβδομάδα, για το άλλο κράτησε δύο μήνες, και τα δύο σωματεία έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί, αφού υπάρχει αυτός ο ισχυρός ανταγωνισμός, που δυστυχώς πολλές φορές εκτρέπεται από την τροχιά που πρέπει να πηγαίνει. Δεν μπορεί να βρεθεί άκρη, αλλά επαναλαμβάνω δεν πρέπει να ψάχνουμε μόνο ανάμεσα σε τέσσερα σωματεία.

»Υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν λεφτά και για τα άλλα σωματεία, θέλουν το προϊόν τους να είναι καλό για να το πουλήσουν όσο πιο ακριβά γίνεται για να έχουν έσοδα, και πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι οι ίδιοι υποβαθμίζουν με όλα αυτά που κάνουν και δηλώνουν το προϊόν τους. Θέλει μία συλλογική προσπάθεια. Δεν  πρέπει να λέμε να τα βρουν οι τέσσερις και σώθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να τα βρουν ποτέ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα