Πύρρος Δήμας: Έχουν γίνει συζητήσεις για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Αυτό είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συζήτηση έγινε και από τις δύο πλευρές».

Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα «Το ευ αγωνίζεσθαι ασπίδα στην οπαδική βία».

Ο Ολυμπιονίκης, έδωσε συνέντευξη στο τοπικό μέσο kozan.gr και τόνισε μεταξύ άλλων την επιθυμία του να βρεθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για τις εκλογές που θα σημειωθούν στις 9 Ιουνίου.

«Με ενδιαφέρει η πολιτική όπως κάθε Έλληνα πολίτη. Μέσω της πολιτικής μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα και να κάνουμε τη ζωή της δικιά μας και των παιδιών μας καλύτερη», τόνισε αρχικά ο Πύρρος Δήμας στο kozan.gr.

Σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές ο Ολυμπιονίκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι στο χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έχω εκφράσει την επιθυμία μου να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο. Πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συζήτηση έγινε και από τις δύο πλευρές».

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει στην ευρωβουλή αν εκλεχθεί, ο κ. Δήμας ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Με ενδιαφέρει πως μπορούμε να κάνουμε περισσότερα προγράμματα για τα παιδιά, πως μπορούμε να δώσουμε περισσότερα κίνητρα, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Να γίνει ένα ενιαίο σχολικό πρόγραμμα. Ο αθλητισμός στην Ευρώπη δεν είναι οργανωμένος σωστά. Πρέπει όλο αυτό να στηθεί από την αρχή και με άλλες βάσεις».

Δείτε τι είπε ο Πύρρος Δήμας:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα