“Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις- Θα χυθεί αίμα στον Βόλο”

Ηχηρό μήνυμα  στην κυβέρνηση για το προσφυγικό  έστειλε ο Αχιλλέας Μπέος που αποκάλυψε τη σκέψη για την εγκατάστασης προσφύγων στον Βόλο μέσω της δημιουργίας hot spot στο Στρατόπεδο Γεωργούλα, μετά τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Ο Αχιλλέας Μπέος προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην επιχειρηθεί να γίνει κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα χυθεί αίμα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπέος δήλωσε:

“Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στον Βόλο. Εύχομαι να μην επιλέξουν τον στρατόπεδο Γεωργούλα για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες.

Όσο είμαι εγώ δήμαρχος της πόλης κανείς δεν θα παίξει με την πόλη με την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των πολιτών. Στο κέντρο της πόλης δεν πρόκειται να φέρουν πρόσφυγες όσο θα είμαι εδώ, τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω. Μόνο αν φέρουν τανκς. Το δηλώνω.

Έδειξα τις προθέσεις μου πως αντιμετώπισα τους πρόσφυγες, αν τους πήγα φαγητά, κουβέρτες, αν εξασφάλισα στεγασμένο κτίριο με τουαλέτες και μπάνια σε συνενόηση με τον κ. Μόζα. Δεν τους άφησα στις σκηνές. Έδειξα αν είμαι ρατσιστής ή όχι.

Στην ίδια ζυγαριά όμως δεν θα βάλω τον Βολιώτη. Δε θα αφήσω να γίνει hot spot το στρατόπεδο. Εύχομαι να είναι λάθος η πληροφόρηση που έχω. Αλλιώς θα χυθεί αίμα.”

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα