«Ραβασάκι» UEFA σε ΕΠΟ για ύποπτο αγώνα

Το «ραντάρ» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι ακόμα πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό αποδεικνύεται με τον φάκελο που έστειλε σήμερα στην Ομοσπονδία με «ύποπτο» για στήσιμο αγώνα.

Συγκεκριμένα, η UEFA απέστειλε στην ΕΠΟ φάκελο με νέο «ύποπτο» αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος του 2013, η οποία με την σειρά της τον μεταβίβασε στην Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ματς της Football League και συγκεκριμένα το Ηρακλής Ψαχνών-Αναγέννηση Επανομής που είχε λήξει με 4-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση αυτή οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με 3-0, οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 για να κερδίσουν τα Ψαχνά με 4-3

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι εκ προοιμίου έχουμε να κάνουμε με στημένο αγώνα αφού αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί μετά τις έρευνες των αρμοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Διαβιβάστηκε σήμερα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προς την Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και την αρμόδια διοργανώτρια αρχή ο φάκελος που απέστειλε στην ΕΠΟ η UEFA με στοιχεία για ύποπτο αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα