Ρύθμισε τα χρέη στο Δημόσιο

Εντός ρύθμισης για τα χρέη στο Δημόσιο βρίσκεται από σήμερα η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα από τα προβλήματα που είχε παρουσιάσει ο φάκελός του για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μάλιστα η διοίκηση κατέβαλε και ποσό της τάξης των 115.οοο ευρώ ως προκαταβολή ώστε να μπει οριστικά στη ρύθμιση.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρέμβαση για να προχωρήσει το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη, όσο ευχάριστη και να είναι για την ΠΑΕ, τα προβλήματα του φακέλου δεν έχουν διευθετηθεί πλήρως, αφού η απουσία της εγγυητικής επιστολής υφίσταται και από την ΠΑΕ δεν έχει διαρρεύσει πως έχει βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα.

Όπως και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, που επίσης δεν έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή, η αρμόδια που θα αποφανθεί για τη χορήγηση ή μη της αδειοδότησης είναι δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης