Σάσα: «Είμαι μαχητής, θα “δώσω τη ζωή μου” στο γήπεδο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε ο Λούκας Σάσα. Χαρακτήρισε τον εαυτό του μαχητή και διαβεβαίωσε ότι «θα “δώσω τη ζωή μου” στο γήπεδο».

Παραδέχτηκε ότι είναι κουρασμένος από το διήμερο ταξίδι, γεγονός στο οποίο -μάλλον-οφείλεται και μια αντίφαση. Να δηλώνει ότι χρειάζεται μικρό χρόνο προσαρμογής και κατόπιν ότι δεν χρειάζεται γιατί είναι ευπροσάρμοστος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είχα δύο μέρες που μιλούσα με τη διοίκηση για το συμβόλαιο και όλα τα διαδικαστικά και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολεμιστής. Μου αρέσει να τρέχω, να αμύνομαι, να δίνω μάχες.

Μπορώ να παίξω και ως 6αρι και ως 8αρι. Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα κερδίζουμε κάθε αγώνα, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα καταβάλω σε κάθε παιχνίδι πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, γιατί πριν από δύο μέρες ξεκίνησα το ταξίδι από τη Βραζιλία. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βρεθώ στην αναγκαία ετοιμότητα και να βοηθήσω την ομάδα. Θα χρειαστώ μερικές προπονήσεις.

Είμαι οχτώ χρόνια στην Ευρώπη, έχω εμπειρία και θα με βοηθήσει σίγουρα. Έχω παίξει στο Champions League, στο Europa League, έχω κερδίσει τίτλους στη Βουλγαρία, είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής, είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα.

Θέλω να γίνω μέλος της οικογένειας του Άρη, ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι τρελοί για την ομάδα, θα “δώσω τη ζωή μου” μέσα στο γήπεδο γι’ αυτούς τους φιλάθλους. Αυτός είναι ο σκοπός μου και ελπίζω ο κόσμος να με κάνει ένα κομμάτι της οικογένειας του Άρη».

Διαβάστε επίσης