Σάτυρος με ποδήλατο επιτίθεται σε γυναίκες στα Τρίκαλα

Tο τοπικό αστυνομικό τμήμα καλεί με ανάρτησή του στα social media όσες κοπέλες έχουν δεχθεί επίθεση να το καταγγείλουν

Μετά από 21 μήνες, φαίνεται ότι έκανε την επανεμφάνισή του στα Τρίκαλα ο άγνωστος σάτυρος με το ποδήλατο που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες τις νυχτερινές ώρες. Ήδη, το τοπικό αστυνομικό τμήμα καλεί με ανάρτησή του στα social media όσες κοπέλες έχουν δεχθεί επίθεση να το καταγγείλουν.

Το περιστατικό που έχει σπείρει αναστάτωση στην πόλη, συνέβη γύρω στις 10 τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης στην πλατεία Δεσποτικού, όταν ο κουκουλοφόρος που κυκλοφορούσε με ένα άσπρο ποδήλατο επιτέθηκε σε μια νεαρή, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και κατήγγειλε αμέσως την επίθεση στην Αστυνομία. Ωστόσο, παρά τις έρευνες, ο σάτυρος δεν εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για τον ίδιο που κρυβόταν πίσω από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 8 Μαΐου του 2021 στα Τρίκαλα. Τότε, ένας νεαρός ποδηλάτης που φορούσε κουκούλα, μπορντό φούτερ και μαύρο παντελόνι επιτέθηκε σε δύο νεαρές που περπατούσαν στην πλατεία Αγρότισσας.

Μια από τις κοπέλες δημοσιοποίησε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνιστώντας προσοχή σε όλες τις γυναίκες. Τις επόμενες ημέρες, είχε ακολουθήσει “βροχή” αναρτήσεων από γυναίκες που έκαναν παρόμοιες καταγγελίες, αλλά οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του σάτυρου δεν είχαν αποφέρει καρπούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα