Σε επιφυλακή η αστυνομία στο Μπριζ

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Φόου για να προσθέσει στην συνέχεια: «Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά».

Σχετικά με τα μέτρα τάξης του αγώνα και την μετάβαση των φίλων του ΠΑΟΚ στο Γιαν Μπρέιντελ, ο δήμαρχος της Μπριζ, τόνισε: «Παρ’ όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο ‘t Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ».

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο Ντιρκ Ντε Φόου είπε: «Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα