Σε γνωστό κανάλι μετακομίζει μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

Μετά το «διαζύγιο» του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 πολλές ήταν οι φήμες που τον θέλουν να έχει δεχτεί προτάσεις από δύο γνωστά κανάλια. Όμως μετά το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι του ΑΝΤ1 ακολούθησαν πολλά «πικρά» σενάρια σε βάρος του παρουσιαστή θέτοντας τον υπαίτιο για κοψίματα, αναβολές και ματαιώσεις εκπομπών

Ο εμπνευστής και παρουσιαστής του «Ράδιο αρβύλα» δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ προσέγγιση υπήρξε και από το Open Tv, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ένα βήμα πιο κοντά σε μια νέα συνεργασία.

Η συνεργασία αυτή που κράτησε 21 ολόκληρα χρόνια δεν είχε όπως φαίνεται αίσιο τέλος. Πλέον ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 και ο δημοφιλής Αντώνης Κανάκης βρίσκονται σε δύο διαφορετικά «μέτωπα» θα λέγαμε.

Πολλές δηλώσεις και μεγάλη πικρία ακολουθούν το σενάριο που θέλει τον Κανάκη να θεωρεί υπεύθυνο τον σταθμό και τον σταθμό δυσαρεστημένο από την καθυστέρηση της έναρξης της εκπομπής του. Όμως το παρασκήνιο μοιάζει να είναι εντελώς διαφορετικό.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια» αναφέρει η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ψυχρή αυτή κατάσταση δημιουργήθηκε όταν κάποιες ιστοσελίδες έγραψαν πως ο Αντώνης Κανάκης είναι αυτός που «κινούσε τα ηνία» στα θέματα των αναβολών και στις ματαιώσεις εκπομπών στην late night ζώνη.

Το κόψιμο του “Late Night” του Λιάγκα και η ματαίωση του «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου «δείχνουν» ότι κάποιος επηρεάζει τις αποφάσεις του σταθμού και όλοι υποπτεύονται τον Κανάκη όταν μετά από μερικές ημέρες με την ανανέωση της αποκλειστικής του συνεργασίας του με το κανάλι, για ακόμη τρία χρόνια, έως το 2021, διαβάζουν και την τελευταία παράγραφο του δελτίου τύπου.  «Η σημαντική δε αυτή συνεργασία, με τον δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της».

Ο Λιάγκας δεν αντιδρά και βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων ενώ ο Αρναούτογλου δηλώνει πως ο μόνος διευθυντής που αναγνωρίζει είναι ο τότε διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος. Οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 είναι σαφές ότι χωρίζονται σε δυο μέτωπα, ενώ στο χορό των δηλώσεων μπαίνει και η Φαίη Σκορδά που λέει στον αέρα της εκπομπής της το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και δεν έγινε από στέλεχος του σταθμού.

Στη συνέχεια καθώς έχουν προηγηθεί αρκετά σενάρια και πικρόχολα σχόλια προς το πρόσωπο του γνωστού παρουσιαστή, ήθελε ο ίδιος να πάρει θέση σε όλο αυτό ο ΑΝΤ1. Στην ανακοίνωσή του γράφει: για την « παράδοξη φήμη, βάσει της οποίας μου χρεώθηκαν αποφάσεις που προφανώς και δεν θα μπορούσαν να ήταν δικές μου. Αποφάσεις που όπως είναι αυτονόητο πάρθηκαν και ανακοινώθηκαν από τον ΑΝΤ1, πριν μάλιστα μου ανατεθεί η καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης (η οποία καλλιτεχνική επιμέλεια παρά τις τότε σχετικές ανακοινώσεις, δεν υλοποιήθηκε ποτέ έως και σήμερα)».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι «Λόγοι αρχής και διάρρηξη της εμπιστοσύνης είναι οι λόγοι που επικαλείται στην παραίτησή του, συμπληρώνοντας πως «ο ΑΝΤ1 δεν διέψευσε ή ξεκαθάρισε ποτέ και με κανέναν τρόπο το ότι οι αποφάσεις αυτές ήταν δικές του, όπως θεωρώ πως όφειλε να πράξει τη στιγμή που δημοσίως χρεώνονταν σε έναν συνεργάτη του. Αντιθέτως, ακόμα και ενεργά, συνέβαλε στο να δημιουργηθεί και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η ψευδής αυτή φήμη, πως δηλαδή συγκεκριμένες επιλογές που αποκλειστικά το ίδιο το κανάλι έκανε σχετικά με πρόσωπα και εκπομπές της περσινής αλλά και της φετινής σεζόν, ήταν δικές μου επιλογές ή εισηγήσεις (!!!)».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα