Σε κλινική απεξάρτησης από το αλκοόλ μπαίνει ο Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του πριν από 8 ημέρες και έμεινε περισσότερο χρόνο στο νοσοκομείο από τις αρχικές προβλέψεις, εξαιτίας των συμπτωμάτων στέρησης που παρουσίασε από την κατάχρηση αλκοόλ.

Η περιπέτεια του Ντιέγκο Μαραντόνα με την εγχείρηση στον εγκέφαλο τελειώνει αλλά αρχίζει μια νέα, που θα τον βρει σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό του στο αλκοόλ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Τα (πολύ) δύσκολα πέρασαν στην κατάσταση της υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος παρά τις αρχικές διαψεύσεις των γιατρών, πρόκειται να πάρει εξιτήριο  από το νοσοκομείο του Όλιβος, μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο για να αφαιρεθεί το αιμάτωμα.

Αφού το «θαύμα», διότι περί θαύματος πρόκειται σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, έγινε και ο «Θεός» ξεπέρασε τον κίνδυνο, η πραγματικότητα που τον έχει φέρει σε αυτό το σημείο ετοιμάζεται να του χτυπήσει απευθείας την πόρτα, με το που πάρει εξιτήριο. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, ο Ντιεγκίτο θα μεταβεί άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης για να παλέψει και πάλι με τον εθισμό του στο αλκοόλ, ο οποίος έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του και θεωρήθηκε η αιτία σε πρώτο χρόνο που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.

«Ο Ντιέγκο είναι υγιής και θέλει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Είναι προγραμματισμένο ότι θα βγει από το νοσοκομείο μέσα στην ημέρα. Το καλό είναι πως ο Ντιέγκο είναι μαζί μας, είναι σταθερός», δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος του στους ρεπόρτερ έξω από το νοσοκομείο και συμπλήρωσε για την περιπέτειά του:

«Ο Ντιέγκο πέρασε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πιστεύω πως ήταν ένα θαύμα ότι ανακάλυψαν το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα