Σε πόλεμο με τους μάνατζερ στον ΠΑΟΚ

Κόλλησε το θέμα με το συμβόλαιο του Φερνάντο Βαρέλα, παρά τις πιέσεις που ασκεί ο Ρασβάν Λουτσέσκου για ανανέωση του έμπειρου αμυντικού.

Στον ΠΑΟΚ έχουν στυλώσει τα πόδια και αρνούνται να επιστρέψουν στο ίδιο τραπέζι με τον ατζέντη του παίκτη.

Γενικά, στην Τούμπα έχουν αρχίσει να παίζουν διάφορα παιχνίδια με τους ατζέντηδες. Θέλουν να αφήνουν εκτός όποιον δεν τους κάνει τα χατίρια.

Άρχισαν από την περίπτωση του Πολ Κουτσολιάκου, με τον οποίο διαφώνησαν τόσο στην υπόθεση του Δημήτρη Πέλκα, όσο και σε εκείνη του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο τελευταίος, μάλιστα, υποχρεώθηκε να πάει μόνος του για τις τελικές συζητήσεις, με στόχο την επέκταση του συμβολαίου του.

Ακολούθησε η μετωπική με τον εκπρόσωπο του Εβγένι Χατσερίντι, επειδή ο διεθνής Ουκρανός αρνήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του. Τα απόνερα από την περίπτωσή του απείλησαν να πνίξουν και τον Εβγέν Σάκχοφ.

Τώρα ήρθε η υπόθεση του Βαρέλα στον αφρό.

«Οι μάνατζερ θα παίζουν με τους δικούς μας όρους», διαμηνύουν από τον ΠΑΟΚ, και ποντάρουν στο γεγονός ότι πληρώνουν σε ρευστό τις όποιες προμήθειες συμφωνούν. Μόνο που έτσι ανοίγουν μέτωπα και, όπως λέγεται στην πιάτσα, αργά ή γρήγορα θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος…

Διαβάστε επίσης