Σερβίρουν λαχανόριζο για χαβιάρι! Με ανύπαρκτο πέναλτι και γκάφα του γκολκίπερ 2-1 τη Φέγενορντ (video)

Φοβερά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την Φέγενορντ με ανατροπή. Διαβάζεις του κόλακες και λένε ότι είναι στο σωστό δρόμο. Ότι έχει και ιταλικό κερασάκι σσου γράφει ο Σταύρακας.

Μάλιστα. Και κάθεσαι να δει το παιχνίδι. Να δεις τα κερασάκια από την Ιταλία, του Κούτριτς δηλαδή και τα κορόμηλα από την Μακεδονία, του Τζόλη Δηλαδή.

Και τι βλέπεις, μάστορα; Ότι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με ανύπαρκτο πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο Μανούχος. Χωρίς πλάκα τώρα. Ο Ολιβέιρα έχει πέσει επάνω στον τερματοφύλακα και με βουτιά και ο Ολλανδός δίνει πέναλτι.

Και πας να δει και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Κάνει γκάφα ο Ολλανδός τερματζής, του φεύγει  μπάλα μέσα από τα χέρια και ο νεαρός Κούτσιας σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα. Μιλάμε για φοβερό γκολ. Και σου γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες για κερασάκια του Τζιοβίνκο και άλλες τέτοιες παπαριές.

Ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία στο ματς. Είναι πιο αργός κι απ’ το ριπλέι, με τους γεροντάρες που έχει μαζέψει. Κι οι Ολλανδοί ε΄χασαν ένα κάρο ευκαιρίες.

Διότι οι κόλακες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, αλλά υπάρχει και η εικόνα. Βάλε στο youtube να τα δεις όλα. Απ ό,τι φαίνεται, δηλαδή, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε και νέες παραλαβές σανό από τη Ρωσία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα