Σιμάνσκι: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική» (video)

Οι στόχοι του νεοαποκτηθέντα Πολωνού μέσου

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι είναι από σήμερα (14/1) το βράδυ και τουλάχιστον ως το καλοκαίρι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Με στόχο, όπως ο ίδιος ανέφερε, να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» να πετύχουν τους στόχους. Προσδοκά η ελληνική ομάδα να τον βοηθήσει να δείξει τις ικανότητές του και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα του «AEK TV», ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή και τους ανθρώπους του κλαμπ για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου και να δείξω την ποιότητά μου μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω στην ομάδα και να την βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων της.

Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια της. Παρακολούθησα και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ φέτος και ως μέσος θέλω να δείξω στον κόσμο και στο κλαμπ ότι είμαι ένας καλός παίχτης. Πιστεύω ότι το κλαμπ θα μου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψω στην Εθνική στο Euro 2020».

 

Και με τη… βούλα στην ΑΕΚ ο Σιμάνσκι

Διαβάστε επίσης