Συνεχίζει να είναι ελεύθερη;

Η Χριστίνα Κολέτσα την Παρασκευή, συμμετείχε στον διαγωνισμό μαγειρικής που διεξάγει κάθε Παρασκευή η εκπομπή «Πρωινό μου» του Mega! Kατά την διάρκεια της παρουσίασης του γλυκού της, δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά και τη Σάσα Σταμάτη για ο,τι αφορά την προσωπική της ζωή!

Η Φαίη χωρίς κανένα δισταγμό την ρώτησε στον αέρα της εκπομπής λέγοντας της : «Είσαι ερωτευμένη;» και εκείνη απάντησε αρχικά ότι δεν είναι. Φυσικά κάτι τέτοιο ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο και με την σειρά του την ρώτησε αν βρίσκεται στην αρχή μιας σχέσης και γι’ αυτό δε θέλει ακόμα να το πει. Η Χριστίνα έγνεψε καταφατικά χαμογελώντας. «Είμαι ερωτευμένη γενικά, τέλεια. Πολύ» πρόσθεσε.

Για τα πρακτικά να σας θυμίσουμε ότι το Χριστινάκι διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον γνωστό συνθέτη και μουσικό παραγωγό Χριστόδουλο Σιγανό. Βέβαια, δεν είχαν την κατάληξη που περίμεναν με αποτέλεσμα τον περασμένο Μάρτιο οι δυο τους αποφάσισαν, όπως είχε γράψει αποκλειστικά το «Yupiii», να χωρίσουν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα