Πυρά κατά του Michael Jackson!

Ο χορογράφος που διατηρούσε επί πολλά έτη φιλική σχέση με τον Michael Jackson, σε πρόσφατη συνέντευξη του στα μέσα, αποκάλεσε σήμερα τον εκλιπόντα καλλιτέχνη «παιδεραστή που κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά». Ο Ουέιντ Ρόμπσον κατηγορεί τον Jackson για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα ζητάει αποζημίωση από την περιουσία του.

Ο 30χρονος Ρόμπσον, το 2005 είχε αρνηθεί ότι υπήρξε θύμα του Jackson σε ερώτηση που του είχε τεθεί στην δίκη του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Το 2009 και συγκεκριμένα δύο μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, ο Ρόμπσον δήλωσε ότι οι δύο τους είχαν «μία υπέροχη σχέση» χαρακτηρίζοντας τον Jackson «ευγενικό πλάσμα», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην εκπομπή του NBC «Today», ο ίδιος τόνισε στον παρουσιαστή της εκπομπής: «Δεν πρόκειται για περίπτωση καταπιεσμένων αναμνήσεων. Δεν ξέχασα ούτε μία στιγμή τι μου έκανε ο Michael, αλλά ήμουν ψυχολογικά και συναισθηματικά απολύτως ανίκανος και απρόθυμος να καταλάβω ότι επρόκειτο για σεξουαλική κακοποίηση».

Από την πλευρά του αείμνηστου Michael Jackson σπεύδει να απαντήσει ο δικηγόρος του Χάουαρντ Βάιτζμαν ο οποίος διαχειρίζεται την περιουσία του και δηλώνει: «Ο κ. Ρόμπσον ήταν ανένδοτος όταν αρνήθηκε, έχοντας ορκιστεί, σε πολλές συνεντεύξεις του τα τελευταία 20 χρόνια ότι ο Michael Jackson του έκανε κάτι ανάρμοστο. Τώρα θέλει να μας πει ότι ψευδομαρτύρησε τουλάχιστον δύο φορές και ότι έλεγε ψέματα στους πάντες για τον κ. Τζάκσον από τις αρχές του ’90, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα. Η αβάσιμη αγωγή του κ. Ρόμπσον έρχεται σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Michael».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα