«Σκυλίσια ζωή»: Οι πιτσιρικάδες τον περίμεναν για προπόνηση κι ο Λάζλο είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του

Ρε, τι μαθαίνει κανείς, να σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο, λέμε. Ο Μπόλονι έχει και σκυλιά και μπράβο του, δηλαδή. Μεγάλη υπόθεση είναι τα σκυλιά, δεν θα σε πουλήσουν ποτέ. Άπαξ και τα καλέσεις, είναι αποίκου.

Άλλο είναι το θέμα. Κι επειδή ο Μπόλονι έχει σκυλιά, πρέπει να κάνει σκυλίσια τη ζωή των ανθρώπων; Των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, λέω.

Τον περίμεναν τις προάλλες για προπόνηση στο Κορωπί και ο Λάζλο είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του για να τα ταΐσει. Και περίμεναν οι ημιπιτσιρικάδες (τι παπαριά ήταν αυτή του Βούτση, ρε) να έρθει για προπόνηση. Φοβερά πράγματα. Τους έγραψε κανονικά και με το νόμο ο Ρουμάνος και Ούγγρος.

Σάμπως θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν; Θα τον καλέσει σε απολογία ο Πιέρρος ο Ντρεοσί; Όχι βέβαια. Τον Ντρεοσί ο Λάζλο τον έφερε στον Παναθηναϊκό.

Κι έχεις εσύ, τώρα, Γιαννάκη Αλαφούζο, την απαίτηση να σου κάνει δουλειά με τους πιτσιρικάδες ο Μπόλονι.  Άντε γεια και καθαρή καρδιά.

Κατά τα άλλα, το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε τούρτα για τα γενέθλια. Χρόνια πολλά. Και γράφανε οι εφημερίδες έκοψαν την τούρτα της ειρήνης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα